Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Nu foarte rău, dar nu prea as mai reveni...

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Golden Line Nisipurile De Aur
   Pret de la
   78 Euro / noapte
   Golden Sands, la 100m de plaja
   Vezi tarife
   Nu foarte rău, dar nu prea as mai reveni...Hotel Golden Line Nisipurile De Aur Apreciat cu 6/10

   Hotelul arată binișor, mobila partial veche, o chicineta cu plită touch, frigider mare și chiuveta , televizor plasma, camere nu foarte mari, dar de ajuns pentru 3 persoane.
   Nu este departe de plaja, și nici de promenada, iar mâncarea chiar foarte buna, nu în exces, dar existau zilnic 4-5 tipuri de garnituri, 2-3 feluri de diferite tipuri de carne cu sos, diverse legume și feluri de carne la grătar, 3-4 tipuri de salată , 3-4 tipuri de fructe și 2-3 feluri de desert .
   Ce strica la ei este personalul, pe parte de curățenie în camere se face doar unde este vizibil, colturile și pe sub pat nu se curăță, draperiile murdare, căzute de pe sine, baia cu un miros ciudat si chiuveta aproape infundata, canapeaua pe care am dormit era infestata cu ceva insecte, pentru ca am venit ciupita toată, doar eu, copiii nu .
   La restaurant mesele se debarasau cu nervi de ospătari, trebuia sa cauți alt ospătar sa o și șteargă, tacâmuri lipicioase, pahare blurate, sucurile cele mai proaste pe care le-am baut in 15 ani de BG, coada de 20 de persoane la clătite dimineața și la ora 10 unii se opreau din făcut indiferent ca se aștepta din timpul programului, altii erau mai drăguți si terminau coada.
   La piscina locuri puține, insuficiente pentru toți oaspeții, trebuia sa cobori înainte de 8.30 sa mai găsești ceva liber , umbrelele foarte masive, prost fixate (s-au dărâmat 2 de la o pală ușoară de vânt) si cu un sistem de deschidere mecanic se deschideau doar de către salvamar, care avea o manivela la purtător și se putea schimba poziția umbrelei tot doar de el.
   Per total nu a fost rău, dar nu as mai reveni .

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa