Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Sejur ,,ca-n pandemie"...

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Palm Wings Ephesus Kusadasi
   Pret de la
   104 Euro / noapte
   Kusadasi, langa plaja
   Vezi tarife
   Sejur ,,ca-n pandemie"...Hotel Palm Wings Ephesus Kusadasi Apreciat cu 5/10

   Hotelul Palm Wings Ephesus,este hotelul nostru de suflet,venim la acest hotel de pe vremea cand se numea Surmeli(2005) si nu era frecventat de romani.Am avut parte de vacante frumoase,oameni dragi si ospitalieri,servicii de top,animatie extraordinara,masa mai mult decat bogata si indestulatoare,intr-un cuvant,printre cei mai buni.
   Anul acesta am optat tot pentru Palm Wings Ephesus,14 nopti,apartament swim-up,urmate de alte 7 nopti la hotelul Ephesia Holliday Beach 4 stele all inclusive.
   Ajungand la Palm Wings Ephesus,am avut placuta surpriza sa primim acelasi apartament cu piscina privata,pe care l-am mai avut si altadata.
   Din pacate,probabil,dand vina pe pandemie,serviciile din acest hotel de 5 stele ultra all inclusive,nu au fost nici pe departe la nivelul anilor precedenti.
   Curatenia in camere,foarte superficiala,cameristele nu aveau nici macar aspirator(sau nu il foloseau),aduceau parul dintr-o camera intr-alta cu un swiffer mizerabil.In momentul in care am lasat ciubucul pe pat,ne-au facut niste aranjamente florale deosebite,dar curatenia era aceeasi.Ca sa nu ne stricam vacanta,ne-am cumparat produse de curatenie,pe care ulterior ni le foloseau si cameristele...?!
   Mini bar-ul era umplut la sosire,apoi contra cost,conform politicii hotelului.In schimb apa si cafelele trebuiau completate zilnic...Abia dupa ce am facut reclamatie la seviciul clienti,problema s-a remediat.
   Animatia:ca si inexistenta.Doi pitici,ingamfati,care nici macar nu ne salutau,la amfiteatru spectacole jalnice,in concluzie zero.
   In restaurant personalul,altadata amabil si ospitalier,vorbea doar limba turca(se faceau ca nu inteleg nici o alta limba).CIUDAT pentru TURCIA!!!
   Tot personalul incerca din rasputeri sa-ti puna cat mai putina mancare in farfurie.Nu suntem niste gurmanzi.Poate doresc sa mananc la pranz doar pepene...De ce ma intrebau atunci daca doresc o bucata sau doua,nu mai mult???
   Intr-una din zile,la ora 13.15 min am fost la snack bar ca sa-mi iau gozleme.Bucatarul mi-a spus respectuos ca ca abia la ora 16.00 vor avea gozleme.La ora 16.05 m-am prezentat la snack-bar,cerand gozleme si acelasi bucatar mi-a rapuns... ioc.Bizar,s-a epuizat tot gozleme-ul in 5 minute...In momentul in care i-am spus ca voi reclama aceasta problema,a scos o tava cu gozleme,din care m-a servit,cu 5 bucatele,dar sotia mea a primit doar doua pe motiv ca mai sunt si altii care doresc gozleme.
   In concluzie,ne-am simtit ca niste CERSETORI .Nu mi se pare normal sa cersesc mancare pe banii mei si sa ma conditioneze,un ospatar ce doresc sa mananc.
   La restaurantul a la carte a fost foarte bine.
   Ghidul(a)roman de la Peninsula Tours,urmaresc doar sa vanda excursii extra,daca nu esti curios de ele nu te mai baga in seama.
   Nota:in sejurul urmator de la Ephesia Holliday Beach nici un agent de la Peninsula Tours nu ne-a mai contactat...probabil din cauza reclamatiilor si nemultumirilor pe care le-am facut la conducerea hotelului Palm Wings Ephesus.
   Multumim din suflet firmei Jeka (respect deosebit doamnei Oana Carligeanu) pentru profesionalism si dedicare in turism!!!
   Sinceri ,sunteti cei mai buni!!!
   Concluzia noastra pentru acest an si nota este 5.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa