Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   OK

   Hotel Kirman Belazur Resort And Spa Belek
   Pret de la
   58 Euro / noapte
   Bogazkent, langa plaja, la 8km de centru Belek
   Vezi tarife
   OKHotel Kirman Belazur Resort And Spa Belek Apreciat cu 9/10

   Hotel cam departe de centrul Belek, dar care ofera toate facilitatile. Cazarea s-a efectual la ora 2 fara 10, noi ajungand in jurul orei 11 - am fost ultimii care au coborat din autocarul cu turisti, am fost extrem de obositi in acea zi si din cauza zborului (h5.30). Restul turistilor au coborat fie in Lara (prima statiune unde a oprit autocarul), fie la alte hoteluri in Belek. Asadar atentie daca alegeti acest hotel, va asumati sa ajungeti ultimii si cu oboseala de rigoare.
   Camera pe care am avut-o nu a fost in corpul principal, dar cladirile erau conectate destul de bine si puteam ajunge la restaurant/piscina destul de ok. Din pacate am fost cazati la parter inconvenientul fiind galagia turistilor, la orice ora. Deci somnul de dupa-amiaza era exclus in camera.
   Mancare din plin, buna si variata, bauturi din import (Becks, Tuborg), nu au bere Efes, nu se regaseste o lista cu bauturile/cocktailurile disponibile, clientul cere doar ce vede la bar.
   Exista la masa o zona dedicata copiilor cu mancare si bautura.
   Personal atent si amabil, bauturile nu erau self service nicaieri, nici in restaurant, era nevoie sa chemam un chelner pentru a-i cere de baut.
   Seara persista un miros greu de canal, nu stiu daca din cauza canalizarii in general sau probleme specifice ale hotelului.
   La piscina nu e nevoie si nici indicat, ca peste tot, sa rezervi sezlong prin proasta metoda cu prosopul. Am gasit intotdeauna loc, indiferent de ora. Toboganele au functionat in fiecare zi. La mare nu am ajuns decat 2 zile din 6 pentru ca era cu pietricele, tulbure si devenea adanca destul de repede. Atat copilul cat si noi, adultii, am preferat sa ramanem la piscina.
   Nu am agreat ziua de cumparaturi unde este un sofer care te duce la diferite magazine agreate de agentie (nu Jeka): aur, piele si nu mai stiu ce, pentru ca dupa magazinul de piele deja pierdusem 2h si am preferat sa ne intoarcem la hotel. Am fi preferat sa ne lase la Mall of Antalya in loc sa mergem din loc in loc - magazinele nu sunt pe aceeasi strada (pietonala de ex), ci trebuie sa te duca cu masina. Preturile excesiv de mari, prefer sa cumpar aur/argint de calitate mai ieftin din Romania decat de la turci care vor sa te scuture de bani. Nici personalul de la magazinul de piele nu a fost amabil, reactia lor a fost: "Dar cat ati cheltuit pe vacanta asta, 2000 eur? pai si atunci nu aveti bani?" O remarca total nepotrivita si nelalocul ei, nu conteaza cat dam pe o vacanta versus cat dam pe o geaca.

   Recomand hotelul, dar fiti atenti sa cereti o camera linistita, riscati sa nimeriti intr-un loc destul de galagios - inclusiv camerele cu fata la piscina sunt galagioase, atat in timpul zilei cat si seara cu muzica de la bar ori de la amfiteatru.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa