Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Un hotel ok

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Limak Lara Lara
   Pret de la
   142 Euro / noapte
   Lara, langa plaja, la 10 km de Antalya
   Vezi tarife
   Un hotel okHotel Limak Lara Lara Apreciat cu 7/10

   Este un hotel ok, camerele sunt spatioase, cele standard sunt dotate cu un pat mare, unul single si o canapea (verificați ca va dau camera pentru care ati platit). Piscinele sunt mari, cu portiuni atat la umbra, cat si la soare, verdeata multa peste tot, grădini ingrijite, tobogane cu apa pentru toate varstele, locuri de joaca pentru copii, plaja amenajata cu umbrare. Seara aveau loc spectacole, unele mai reusite (nimic wow, dar placute: muzica, dans, ceva numere de acrobatie), altele mai putin (intr-o seara a fost un joc de bingo pentru care biletele se cumparau).

   Curatenia lasa de dorit (in special la restaurante si baruri). Desi prosoapele sunt schimbate zilnic, curatenia se face superficial. Mobilierul ar avea nevoie de un upgrade. In perioadele de varf, nu prea este apa calda la dus.

   Mancarea este in mare parte picanta, asa incat, de multe ori, optiunile sunt limitate. In fiecare zi au peste fript de mai multe feluri. Restaurantele a la carte sunt contra cost, singurul gratuit fiind cel turcesc. Sunt cateva ore din zi cand nu este deschis nici un restaurant. La restaurantul Zen, de cele mai multe ori chelnerii sunt de negasit sau te ignora cand ceri tacamuri, servetele sau ceva de baut (inclusiv apa).
   La baruri, trebuie sa specifici daca vrei ca un cocktail sa fie facut cu bauturi internationale si de multe ori spun ca nu au.
   Singurul frigider cu bauturi (apa, suc, bere) este pe plaja. Dupa ce am sesizat la Guest Relations, au mai adus niste frigidere si langa piscine.

   Sunt pisici peste tot in resort, unele stau linistite pe bar unde se prepara bauturile sau cafelele.

   Per total, este un hotel bun, unele aspecte ar putea fi imbunatatite fara costuri suplimentare pentru hotel.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa