Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   O vacanta frumoasa!

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Mitsis Faliraki Beach Rhodos
   Pret de la
   1530 Euro / sejur
   Faliraki, langa plaja, la 12 km de Rhodos
   Vezi tarife
   O vacanta frumoasa!Hotel Mitsis Faliraki Beach Rhodos Apreciat cu 10/10

   Este un hotel foarte bun cu servicii pe masura, situat in statiunea Faliraki! Plaja este cu nisip fin (fara pietris si scoici cum exista la celelalte hoteluri din zona) si cu sezlonguri destule astfel incat poti gasi locuri la orice ora fara probleme. La piscine in schimb (una mare pentru familii cu copii, alta mai linistita pentru adulti si una cu tobogan), se poarta obiceiul ocuparii sezlongurilor cu prosopul de dimineata devreme, indiferent de natia turistilor (in cazul in care se lasa seara prosop pe sezlonguri se ridica de catre personalul de la curatenie). Prosoapele de plaja se lasa zilnic in camere de catre cameriste, in jurul orei 18:00 iar cele folosite se depun seara la parter intr-o lada mare tip cufar!
   Chiar daca ultima renovare a hotelului s-a facut in 2011, hotelul s-a mentinut curat! Personalul care deserveste hotelul este numeros si foarte atent la solicitarile turistilor.
   Restaurantul are o zona de terasa acoperita cat si partea interioara cu aer conditionat. Turistii sunt intampinati la intrarea in restaurant si sunt condusi de catre personalul lor la masa libera (afara sau inauntru, in functie de preferinta turistilor). La sosirea in restaurant nu sunt lasati turistii sa mearga singuri catre mesele libere pentru a se evita forfota printre mese, ceea ce este un lucru de apreciat!
   Ca dezavantaje as mentiona faptul ca nu exista ventilator in baie pentru evacuarea aburului sau mirosului (exista doar o gura de aerisire in plafon care se bazeaza pe evacuare gravitationala), baile sunt mici (destul de inghesuite) si nu exista plase de tantari la usa de la balcon.
   Per total, este un hotel care merita sa fie luat in considerare de cei care doresc sa aiba o vacanta frumoasa in Faliraki, mai ales pentru familiile cu copii.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa