Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Slab

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Sentido Neptun Beach Sunny Beach
   Pret de la
   111 Euro / noapte
   Sunny Beach, langa plaja
   Vezi tarife
   SlabHotel Sentido Neptun Beach Sunny Beach Apreciat cu 6/10

   Este un hotel curat!
   echipa de divertisment aduce un maaare plus si din pacate sunt singurii din staff-ul intalnit acolo care au manifestat amabilitate si disponibilitate fata de clienti. - atat de bine

   Este amplasat pe plaja si cu toate acestea nu il recomand familiilor cu copii mici si nici celor care cauta sa se odihneasca. Este practic lipit de parcul de distractii si inconjurat de cluburi de noapte, bubuie muzica din toate directiile pana la orele 05:00 dimineata

   Hotelul nu are parcare proprie, daaar faciliteaza parcarea la un alt Hotel din apropiere… hotel care este inchis. Este o bisnita si o specula aprobata si tolerata de managementul Sentido Neptun. Te conduc acolo, la parcare, niste unii care nu-mi este clar daca lucreaza la Neptun sau nu, dar se au bine cu receptia si managerii… te asigura toti ca nu este o japca sa platesti 10€ pe zi, dar nu se poate decat cash… cardul le provoaca greata.

   Mancare slab calitativa si prea putin diversificata. Multe mezeluri de genul parizer si variatii, sare cu nemiluita si condimente cat cuprinde pt a masca mancarea re-gatita/recuperata/ re-interpretata.

   Se fura, fiti cu ochii in 4!!!
   Am stat acolo 7 zile si pe toate le-am petrecut mai ales la piscina de copii. Seara nu am dus toooate jucariile, lopetele, colacei etc in camere. Am gasit un loc sub o scara, unde batea o camera de filmat, si am lasat acolo in pungi jucariile si chestiile plutitoare puse la un loc. S-au jucat toti copiii cu acestea, ai nostri si ai altora. In ultima zi am mai gasit doar 2 colace si o minipiscina, nicio punga (aveam 2 imense cu jucarii de nisip) si restul de 4 colace disparute. Am intrebat la receptie daca se pot uita pe camere… toti de acolo s-au uitat unii la altii vb intre ei bulgara. Dupa ce si-au spus intre ei ce au avut sa-si transmita, au spus ca vor cauta de indata… 2 ore mai tarziu nu-si mai aminteau discutia si faptul ca i-am rugat sa ne ajute si la check-out au spus acelas lucru 😑.

   Sentido Neptun Beach never again!!!

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa