Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   O vacanta excelenta

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Delphin Imperial Lara
   Pret de la
   217 Euro / noapte
   Lara, langa plaja, la 15 km de Antalya
   Vezi tarife
   O vacanta excelentaHotel Delphin Imperial Lara Apreciat cu 9/10

   Cornelia, reprezentanta JEKA in Antalya, a fost de nota 10, fusese deja la receptie cu o zi inaintea sosirii, ne-a facut cazarea sa fie o simpla formalitate rapida, ne-a sunat in camera dupa sosire, ne-a ofertat excursiile, inclusiv cea gratuita din partea Jeka.
   Hotelul este excelent pozitionat, foarte aspectuos si elegant, are un aer "imperial" !
   Receptionerii nu debordau de amabilitatea , la fel personalul de la bagaje, bagajele ni le-am carat singuri in camera, bila neagra.
   Camera a fost excelenta, balcon mare, vederea era spre mare, curatenia exemplara, zilnic s-au schimbat prosoapele, nota 10.
   Restaurantul principal a fost foarte bine organizat, mancare indestulatoare si diversificata, partea cu separarea familiilor fara copii de cele cu copii mici a facut toti banii.Bauturi de calitate, doar imbuteliate, ospatarii destul de serviabili, germanii si englezii aveau mai multa trecere si inca ma straduiesc sa inteleg de ce.
   Daca e sa reprosez ceva hotelului este faptul ca desi au depus ceva eforturi sa separe familiile cu copii foarte mici de restul, evident ca nu s-a putut.
   N-o sa inteleg niciodata ce distractie sau odihna sa fie pe parintii care aduc un copil sub un an si inca unul de 2-3 ani in caldura si galagia unei uzine ca acest hotel.
   Cele 10 lifturi deveneau insuficiente cand incepea coborarea/urcarea carucioarelor cu copii mici si nervosi care nu erau chiar tacuti.
   Foarte multa verdeata in curtea hotelului, alei ingrijite, o gramada de chioscuri cu gustari care de care mai diversificate.
   Skate Team nota 10, nici nu te asezai pe sezlong si erau langa tine sa te intrebe ce doresti sa-ti aduca.
   Sezlonguri destule, pana la 8,30 nu se puteau pune prosoape pe sezlonguri , doar ca rezervare, pentru ca le strangea personalul.O chestie buna, dupa parerea mea
   Programul de animatie pe zi era destul de slabut si scurt, seara spectacolele au fost reusite, de calitate, era sala de spectacole care dupa mini disco avea spectacol, era inca o terasa cu muzica live, aveai ce gasi pentru a face seara placuta.
   Parcare acoperita, am gasit loc fara sa ma fortez prea tare.
   Piscine eu am numarat 3 , exterioare, una unde nu era permis zgomotul, una pentru familii cu copii si una mai mare unde teoretic erau cei fara copii, evident ca multi cu copii mici veneau direct la cea mare!
   Plaja destul de larga, cu nisip, langa mare era pietris, intrarea cam abrupta in mare, cam in 5-6 metri de la mal apa iti depasea inaltimea.
   Un gest frumos din partea hotelulului a fost ca de ziua sotiei am gasit in camera un platou cu bomboane de ciocolata, un tortulet, o sampanie in frapiera, un platou cu alune, smochine, caise si erau si afisati sarbatoritii zilei pe televizoarele de la receptie.
   In concluzie, a fost o vacanta reusita si chiar merita sa treci pragul acestui hotel, nu stiu ce se poate cere ceva peste ce ofera acest DELPHIN IMPERIAL!

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa