Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Mitsis La Vita Rhodos
   Pret de la
   657 Euro / sejur
   Rhodos Town, la 200m de plaja, la 500 m distanta de centrul orasului, la 15 km de aeroport
   Vezi tarife
   ImpresiiHotel Mitsis La Vita Rhodos Apreciat cu 10/10

   Buna ziua. Sunt Stefan si tocmai am revenit din concediu petrecut in Rodos, hotel Mitsis La Vita.
   Daca se intelege ca personalul (cei de la receptie) a fost amabil doar ca au vorbit normal cu clientii, atunci pot acorda un nr. de 9 stele. Daca vorbim de faptul de a rezolva din solicitari, atunci punctez cu 5 stele... catre 4.
   Studiu de caz 1: am ajuns la check-in seara, putin dupa orele 22.00. Practic am pierdut o zi. Ne-au oferit cheia si o "atentie" de bun venit (doua suporturi de pahare in ambalaj cu sigla hotelului. Multumiti pana aici. Am ajuns in camera situata la ultimul nivel (un fel de terasa) si cand am intrat, prima dezamagire - camera era cam inghesuita. Motivul: balconul (pe care noi l-am dorit foarte mult si pe care l-am platit ca sa fie Sea view) era catre interior si astfel a luat din spatiul camerei. Practic, camera avea latimea unui pat dublu cu doua noptiere si atat. In fata patului era un dulap pazitionat perpendicular pe latimea patului, si o masuta (comoda) pe care era tv-ul care obstructiona oglinda comodei. Deci nu aveai spatiu nici macar sa pui trolerele in ordine, fara sa dai peste ele. A doua zi am facut solicitare de schimbare a camerei, prin reprezentantul ageniei de turism. Nu s-a rezolvat, pt. ca "erau foarte aglomerati". Am tot insistat si abia dupa 4 zile, seara, ne-au spus ca au gasit o camera. Deja ne obisnuiseram si am renuntat pentru a nu mai impacheta, transporta si despacheta bagajele.
   Studiu de caz 2: La plecare, check-out-ul trebuia sa fie la ora 12.00. In urma consilierii de catre reprezentantul agentiei de voiaj, am vorbit cu cei de la receptie cu trei zile inainte pentru a ne lasa in camera pana la ora 17.00 pentru ca autobuzul care ne ducea la aeroport sosea la ora 18.30 (estimat 40 euro pt 5 ore). Ei ne-au raspuns ca o sa vorbim cu o zi inainte de eliberarea camerei. Am vorbit cu "celebrul Antonios", singurul barbat de la receptie si, dupa verificari multiple ne-a comunicat ca ne poate lasa doar pana la ora 14.00 pentru suma de 25 de euro. Desi i-am spus ca practic noi am pierdut o zi la sosire si ca ar fi "fair play" sa gasim intelegere, ne-a spus ca nu se poate pt ca este foarte aglomerat. Am platit si a doua zi la ora 14.00 am eliberat camera, si am ales sa stam in holul de la intrare.
   De retinut: nu am vazut sa vina turisti pentru check-in pe toata perioada cat am stat in hol.
   Pareri pozitive: - destul de curat (impresie data si de alegerea inspirata a travertinului/marmurii lucios/lucioase), pt ca praful si firele de par nu erau indepartate cum trebuie. Nu cred ca au utilizat vreodata aspiratorul - Nota 7 din 10;
   - mic dejun bun, decent diversificat - Nota 9 din 10;
   - cina foarte ok, la hotelul Petit Palais, - Nota 10 din 10 (atentie: toate bauturile sunt contra-cost, mai putin apa potabila.)
   - priveliste de pe balcon - 10 din 10;
   - schimbare lenjerie si prosoape - Nota 10 din 10.
   - aer conditionat - Nota 10 din 10
   - pozitionare hotel - Nota 9 din 10
   Pareri negative: - camera inghesuita - Nota 6 din 10;
   - probleme cu vasul de WC, carpeli prin baie, dus, foen, - Nota 6 din 10
   - dulap haine deteriorat - Nota 6 din 10;
   - nu am primit nici o chitanta pentru cei 21 de euro - taxa de statiune si nici pentru cei 25 de euro taxa extra pentru 2 ore cazare.
   - desi pe site-ul Jika se spune ca poti utiliza piscina de la Grand Hotel, receptionerii nu au spus nimic despre acest lucru. Cina am servit-o la hotelul Petit Palais, acolo unde ne-a indrumat receptionerul.

   Sugestii: agentia de voiaj sa vizualizeze prin reprezentant, toate tipurile de camera si sa specifice, eventual, problemele legate de dimensiunile camerelor, dispunerea acestora, mobilierul si facilitatile, pentru ca pe site-ul hotelului toate sunt prezentate frumos, realitatea este putin diferita.
   Am scris aceste pareri in ideea ca poate ajuta pe potentialii vizitatori.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2023 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa