Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Serviciu foarte bun vs cost

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Marina Royal Palace Duni
   Pret de la
   144 Euro / noapte
   Duni, langa plaja, la 40km sud de Burgas
   Vezi tarife
   Serviciu foarte bun vs costHotel Marina Royal Palace Duni Apreciat cu 9/10

   Buna ziua,
   Per total, am ramas cu o impresie foarte buna legata de acest concediu, avand in vedere si costul acestor servicii. Ne-am distrat, ne-am simitit bine si asta conteaza in final.
   PLUS:
   - Amplasare, zona verde a complexului intretinuta foarte bine,
   - sezlonguri suficiente la plaja
   - plaja foarte bine intretinuta si sigura pentru copii. Trebuia sa mergi in apa cel putin 100 de m sa depaseasca 1 m adancime.
   - apa marii curata, piscine foarte bine intretinute iar apa era relativ calda in permanenta (probabil incalzite usor), Piscinele erau aspirate de nisip si pardoselile din jurul lor spalate zilnic
   - aqua parc relativ mare
   - prosoape de plaja schimbate in fiecare zi
   - mancarea foarte variata si gustoasa (practic, daca nu ai pretentii de restaurante cu stele Michelin, ai multiple variante de a manca). Carne la gratar, garnituri, mancare gatita, paste, branzeturi, fruncte, dulciuri la discretie.
   - bauturi foarte variate si mult peste celelalte hoteluri din complex (ca varietate)
   - curatenie facuta in fiecare zi in camera, prosoapele schimbate zilnic
   - amfiteatru cu spectacole zilnice decente (mult peste alte resort-uri)
   - parcare suficient de mare pt toti turistii

   MINUS:
   - Resortul nu mai este de 5* veritabil (tavanul camerei scorojit intr-un colt, rezervor WC curgea, finisaje degradate la baie, alei cu betonul crapat sau spart in anumite zone ala piscinelor, stalpi umbrele nevopsiti si ruginiti, etc)
   - datorita prezentei unui dig in fata plajei (se creeaza practic un soi de golf) nu erau valuride aproape deloc, nici macar in ziua cand era marea mai agitata in afara digului.
   - Lipsa unui ATM (de banca standard, nu gen Euronet). Casa de schimb valutar existenta in resort avea niste cursuri foarte dezavantajoase iar magazinul de langa (cu bauturi, tigari, suveniruri, etc) nu accepta cardul - desi era mentionat ca fiind acceptat.
   - Cat au fost majoritar turisti strainin (germani, polonezi, englezi, bulgari, etc) pe plaja totul a decurs bine. Cand au inceput sa fie majoritari turistii romani, au inceput rezorvarile de sezlonguri la plaja si la piscine...
   - chelneri si barmani foarte amabili dar unii nepregatiti (de ex, am cerut unei fete barman un limoncello si nu stia ce este ala), necunoscatori sau obositi

   Per total, sunt multe alte lucruri bune si cate mai putin bune pe care nu le-am amintit dar acestea cred ca sunt esentialul pt mine si ce am remarcat eu.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa