Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Impresii "Boryana"-"Slavuna"

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Boryana Albena
   Pret de la
   97 Euro / noapte
   Albena, langa plaja
   Vezi tarife
   Impresii "Boryana"-"Slavuna"Hotel Boryana Albena Apreciat cu 10/10

   Bună ziua.
   Deși ați dori să vă ofer impresii despre hotelul Boryana,unde am avut rezervarea,nu pot să vi le ofer. De ce? Foarte simplu. Pentru că nu am fost cazați la acest hotel. Cu 2 zile înainte să plecăm am fost anunțați că vom fi cazați la hotelul Slavuna. Deși am insistat să ne fie respecate rezervările,tot la Slavuna am ajuns. Despre Slavuna ce să vă zic...murdărie peste tot. Când am intrat în baie am avut un șoc. Cred că nu a intrat nimeni să curețe după ce au plecat turiștii dinainte. Oglinda murdară,stropită, veceul mirosea,nu am avut o perdea la duș prin urmare de cate ori făceam duș se uda tot în jur.Camera era plină de nisip,sub pat nu vă mai zic. Imi pre rău că nu am făcut poze,dar pe moment atât de necăjită am fost încât am uiat complet.
   Am sesizat aceste lucruri la recepție și abia după aceea s-a dat un pic cu mopul prin cameră și prin baie, dezinfectarea băii nu s-a facut. Aspiratorul nu cred că funcționa pentru că eu nu am văzut rezultate.
   Singurul avantaj aici este poziția hotelului. Păcat că pierd turiști din alte motive care ar putea fi ușor remediate.
   Un alt plus pentru noi,aici cred că au vrut cumva să revanșeze relocarea,a fost masa la Gergana. Intr-adevăr cei de acolo au fost la înălțime cu mâncarea. Foarte variată,foarte multă cantitativ și foarte gustoasă!
   Cam asta este părerea noastră despre acest sejur la 'Boryana' - Slavuna

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa