Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   O vacanta excelenta

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Limak Lara Lara
   Pret de la
   160 Euro / noapte
   Lara, langa plaja, la 10 km de Antalya
   Vezi tarife
   O vacanta excelentaHotel Limak Lara Lara Apreciat cu 9/10

   Buna, totul a fost la superlativ. Singurul inconvenient pe care l-am avut a fost la restaurantul hotelului in sensul ca nu sunt foarte bine organizati cand vine vorba de meniul care contine mancare fara gluten. Fiul nostru are intolerenta la gluten si am fi avut zilnic nevoie de un meniu fara gluten.
   Am comunicat pe email cu hotelul inainte de a face rezervarea, mi-au spus ca la sosirea in hotel sa discut la receptie, am discutat, m-au asigurat ca zilnic vor rezolva aceasta problema.
   Tot ce ceream pt baietel era o supa din legume si carnita ( fara sa contina paste cu gluten sau secara, faina, etc) si niste paste fierte. Ne preparau special aceasta supa si pastele, insa trebuia sa insistam zilnic pe langa seful de sala sau un supervisor, cateodata uitau sa gateasca, cateodata nu era gata meniul la ora stabilita, etc. Nici o zi nu a semanat cu cealalte dat fiind ca cereeea a fost simpla, o supa din legume si carnita si paste fara gluten.
   In final ne-au servit cu acest meniu (supa si paste fara gluten) insa daca ar acorda mai multa atentie acestor spete, ar fi perfect.
   In rest, totul super ok.
   Multumim foarte mult , Jeka !

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa