Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Hotel mediu

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Astoria Nisipurile De Aur
   Pret de la
   97 Euro / noapte
   Nisipurile de Aur, la 50m de plaja, 10 minute de centru statiunii
   Vezi tarife
   Hotel mediuHotel Astoria Nisipurile De Aur Apreciat cu 7/10

   Am petrecut vacanta la hotelul Astoria in perioada 19.07.2922-27.07.2022. Am avut urmatoarea experienta:
   Camera de hotel este mare, curata. S-a schimbat lenjeria si s-a facut curat in camera o singura data deoarece am dormit la pranz intre orele 14:00-17:00 si doamnele de la curatenie atunci aveau program. Dimineata se facea curat in camerele in care se cazau turisti noi veniti. De mentionat ca in fiecare zi doamnele de la curatenie au batut la usa pentru a face curatenie. Nu au intrat in camera cand dormeam.
   Am dus gunoiul singuri, nu ne-a deranjat acest lucru. Nici acasa nu schimbi lenjeria si prosoapele la 4 zile, deci a fost OK.
   In camera exista o sticla de apa plata la 1.5 lcare se inlocuieste zilnic (nu a fost cazul la noi pentru ca dormeam la pranz).
   Mancarea a fost buna, nu excelenta, o mancare normala fara exagerari. Fata de 5 stele se vede diferenta la mancare. In hotel cred ca erau cazati aproximativ 80% romani.
   Nu mi-au placut urmatoarele aspecte:
   Multi nesimtiti la masa(de toate natiile in special romani). Se bagau in fata la mancare, ziceau ca nu au mai mancat de 100 de ani. Preturile au crescut si din cauza ca majoritatea turistilor isi umpleau farfurile cu mancare si lasau jumatate in farfurie. Multa risipa la mancare, se arunca multa mancare.
   Erau 3 restaurante( 1 principal si 2 mai micute). La restaurantul Italian din cladirea secundara se servea in fiecare zi la pranz o masa intermediara gen snacks( era mult mai linistit decat restaurantul principal) iar seara cina cu specific Italian ( nu recomand deoarece nu are nici o treaba cu specificul italian, paste molesite fara gust, pizza banala, si cateva feluri de mancare fara gust). Nu recomand nici restaurantul Asiatic din cladirea principala. La restaurantul Italian si cel Asiatic se face rezervare cu o zi inainte.
   Plaja este la distanta de aproximativ 150 m de hotel (aproape) traversand alea de promenada care este foarte aglomerata seara si plina de gunoaie seara si dimineata (cred ca nu fac fata cu ridicarea gunoiului).
   Pe plaja exista un bar care serveste bauturi (apa, sucuri, bere) in intervalul 10-17.
   Putine umbrele alocate hotelului (in jur de 150 de bucati) la aproximativ 530 de camere. Primele 2-3 randuri de umbrele sunt ocupate in proportie de 95% de romani. La ora 8:30 nu prea mai gaseai loc pe plaja la umbrele. Daca te duceai inainte de ora 7, aveai sanse mari sa gasesti umbrela in randul 2 sau 3. Pentru randul 1 trebuia sa ajungi la 6 🤭. Daca nu gaseai umbrela erai nevoit sa stai pe prosop, patura sau sa platesti langa 42 Leva.
   La plaja nesimtirea este maxima. O singura persoana ocupa 4,5,6 umbrele pentru “prietenii” care veneau la plaja dupa ora 9:30, ca na, seara a fost lunga si trebuiau sa doarma sa se odihneasca. O mizerie ordinara.
   Eu plecam de la plaja la ora 10:30 din cauza ca este soarele este foarte periculos dupa aceasta ora.
   Seara dupa ora 17 cand reveneam la plaja, erau destule umbrele libere.
   Unele persoane ocupau cate 2 umbrele (4 locuri) pentru doar 3 membri (2 adulti si 1 copil adolescent sau chiar mai mic). Din aceasta cauza ramaneau foarte putine umbrele libere ca na, fiecare cu locul lui lpe sezlong ca doar a platit all inclusive si are drepturi). O nesimtire ordinara. Eu cu 2 copii si sotia am stat tot timpul la o singura umbrela si 2 sezlonuri. Puteam sa fiu nesimtit si sa iau 2 umbrele dar nu a fost cazul. Nu cred ca exista sansa sa stea toti membri unui grup pe sezlong in acelasi timp.
   La piscina erau aproximativ 150 de umbrele, aici era la fel, multe prosoape pe sezlonguri lasate cu orele. Daca sunt peste 530 de camere si sa gradul de ocupare de aproximativ 400 de camere, rezulta ca cel putin 100 de camere nu mai aveau loc nici la plaja nici la piscina. Da nota 8 spre 7 conditiilor din aceasta vacanta. Se vede ca serviciile au scazut in Bulgaria fata de anii trecuti.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa