Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Un sejur minunat

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Grifid Vistamar Nisipurile De Aur
   Pret de la
   143 Euro / noapte
   Nisipurile de Aur, langa plaja
   Vezi tarife
   Un sejur minunatHotel Grifid Vistamar Nisipurile De Aur Apreciat cu 9/10

   Am petrecut o saptamana minunata la acest hotel, multe plusuri, cateva minusuri.
   Pro:
   - pozitia fata de plaja, merita banutii in plus pt sea view, mai ales la etajele superioare, grija insa la cele pozitionate lateral si cele de la etajele mai mici - zgomotul de la piscine si scena s-ar putea sa nu fie ambientul dorit.
   - masa: cu toate ca felurile de mancare nu sunt foarte variate, sunt gustoase, destul de bine preparate. Sunt si noutati in fiecare zi si marea surpriza sunt dulciurile, atat cele de la masa cat si cele de la cofetarie (un spatiu excelent amenajat si o idee f buna). Pt cei pretentiosi masa s-ar putea sa se incadreze la minusuri, insa in cazul nostru nu a fost cazul. Puncteaza si pozitia terasei cu vedere spre mare si designul interior. Am fost si la cele trei optiuni "a la carte", o mare dezamagire la cel clasic, insa eclipsata de experientele de la cel bulgaresc si mai ales cel italian. Cu toate ca in prezentarea hotelului se specifica cod vestimentar pt cina, cei mai multi il ignora si paote ca nu ar strica ceva mai multa fermitate din partea personalului in impunerea lui. Si la partea de bauturi cred ca poti gasi arpox ce vrei fara mari probleme. Mare plus, inghetata disponibila intre 10 si 18, inghetata destul de buna.
   - camere- mari, interesant compartimentate, insa practice. Curatenie- peste medie.
   - toboganele de la Bolero - pot umple cateva ore de dupa amiaza foarte bine, plus un pic de miscare
   Cons:
   - plaja, mai ales masutele care ar trebui mult mai atent curatate. nici nisipul nu e foarte bine curatat, insa aici intervine si materialul uman- totusi cred ca turistii ar trebui sa aiba mai multa grija cu deseurile lor. Intereasant e ca in cateva zile personalul a ridicat de la "sezlogurile" rezervate prosoapele. Deci se poate si asa.
   - paharele de la barul de pe plaja: musai inlocuite!
   - partea de entertaiment - slaba spre lipsa. Prin comparatie cei de la Bolero erau in cu totul alt film. Poate tine de politica de repartizare a clientilor - cei cu copii sa se indrepte spre Bolero, insa aici mai au multe de munca.
   - tot la plaja includ si intarea in apa: prea brusca si apa prea adanca pt copii mici.
   - taxa de parcare - descurajanta (adaugata la pachetul de cazare si masa te poate duce pe alte meleaguri chiar)
   Un alt mare minus tine de statiune (fara legatura cu hotelul), prea aglomerata, totul pare inghesuit, fara prea multa verdeata...cu siguranta nu voi reveni in Nisipuri din aceste considerente.
   Concluzie: un sejur minunat, un hotel bun cu personal care incearca sa faca cat mai bine treaba, un loc in care as reveni - daca ar fi in alt loc!

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa