Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   Potidea Palace un hotel modern si foarte curat

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Potidea Palace Halkidiki
   Pret de la
   187 Euro / noapte
   Potidea, langa plaja, la 3 km de Potidea, 5,5 km de Nea Moudania, 70 km de Salonic
   Vezi tarife
   Potidea Palace un hotel modern si foarte curatHotel Potidea Palace Halkidiki Apreciat cu 9/10

   Am fost cazati la acest hotel la inceput de septembrie 2021 si am fost multumiti in general de conditiile oferite.
   Doresc sa multumesc Anei Maria Gutan pentru amabilitate profesionalism si promptitudine in comunicare si rezolvarea solicitarilor mele in legatura cu rezervarea la aceasta unitate hoteliera.
   Voi face o descriere in speranta ca va fi utila si altor turisti doritori sa viziteze locatia.
   Resortul la care se poate ajunge dintr-un sistem cam ciudat de drumuri asa zise locale este de dimensiuni medii avand mai multe cladiri cu doua etaje, foarte bine luminat noaptea, cu alei de acces curate, spatii verzi bine intretinute si o parcare de dimensiuni mari de asemenea bine luminata, cu bariere, in care se poate intra sau iesi folosind cardul de acces in camera.
   La receptie personalul este foarte amabil, vorbeste foarte bine limba engleza si spre surpriza noastra placuta, angajata hotelului Lyudmila din Rep. Moldova care vorbeste romaneste evident si care ne-a sprijinit in rezolvarea unei probleme in legatura cu tipul de camera in care trebuia sa fim cazati si de asemenea pe toata perioada sejurului si care cu amabilitate ne-a pus in legatura cu persoana care se ocupa de excursiile locale.
   Camerele standard sunt cam mici dupa parerea mea insa foarte moderne, cu mobilier nou functional, bai curate bine luminate si un balcon/terasa pe toata latimea camerei, usa de acces avand si o plasa culisanta de protectie impotriva tantarilor, foarte utila in noptile racoroase atunci cand nu se foloseste sistemul de AC.
   Minibarul se alimenteaza zilnic cu o doza de Coca Cola si una de bere ambele la 330 ml si o sticla de apa plata la 500 ml per turist.
   Restaurantul este foarte curat mesele se debaraseaza cu promptitudine, de asemenea si zona de terasa care este in forma de amfiteatru cu o copertina amovibila foarte practica pe timp de ploaie sau soare puternic.
   La capitolul mancare am constatat ca exista o slaba diversitate si se practica reciclarea exact ca in alte resorturi din Turcia pe unde am fost si unde am detestat aceasta practica, acest hotel nefiind recomandat celor pretentiosi.
   Bauturile sunt calitative si de import servirea fiind buna, barmani foarte amabili.
   Piscina foarte curata cu apa cam rece dispune de un bar bine dotat cu aceleasi bauturi de calitate ca si cel de la plaja.
   Plaja cu nisip bine intretinuta cu sezlonguri suficiente, la intrare in apa limpede si cu pesti, pietricele de mici dimensiuni, nisip in apa, fara arici de mare, cu ceva meduze de culoare maro, insa preventiv cei sensibili pot avea incaltaminte de apa.
   Probabil dat fiind faptul ca este luna septembrie, din 10 zile am avut 5 zile cu soare dimineata si ploaie dupa amiaza iar restul de 5 zile soare si temperaturi de 26...28 de grade, temperatura apei de mare ramanand scazuta pe toata perioada sejurului.
   Majoritatea turistilor erau rusi urmati ca numar de bulgari, sarbi, ucrainieni,nord macedoneni, albanezi, romani, greci, englezi, germani, fiind vorba de familii cu multi copii mici si foarte mici si bineinteles de grupa medie de varsta si putini seniori.
   Ca si excursii locale optionale am fost consiliati de catre Teo care are biroul in zona receptiei si care cu mare amabilitate ne-a recomandat turul de oras Salonic unde am avut-o ca si ghid pe Pati , intre orele 08.00 - 15.30 si vizita la Meteora intre orele 06.20 - 20.30 unde Dimitra ne-a incantat cu profesionalism, ambele de la agentia Filos Travel.
   In incheiere pot spune ca am avut o experienta pozitiva, mai putin partea cu lipsa diversitatii la capitolul mancare, am vazut lucruri noi, probabil ca si anotimp e mai bine de mers in Halkidiki in lunile iunie, iulie, august, parerea mea personala este ca raport calitate-pret Grecia e un pic supraevaluata, insa e de vizitat, merita.
   Va doresc tuturor numai vacante insorite.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa