Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   O vacanța Ok

   Hotel vizitat de Jeka
   Aqua Park
   Hotel Sol Nessebar Bay & Mare Nessebar
   Pret de la
   81 Euro / noapte
   Nessebar, langa plaja, la 2.5 km de centrul statiunii
   Vezi tarife
   O vacanța OkHotel Sol Nessebar Bay & Mare Nessebar Apreciat cu 8/10

   Am avut un sejur de 1 săptămâna la hotelul Bay impreuna cu familia extinsă, 4 camere in total, ulterior s-au mai unit alți membrii.
   Checkin-ul a decurs Ok, am primit camerele înainte, toate pe același etaj.
   Parcarea se poate plăti cu cardul și e foarte Ok ca e închisă și controlată de Recepție.
   Camerele foarte curate și spațioase. Restaurantul nou, mancarea f Ok, variata, nu prea s-a repetat, au fost și ceva seri tematice.
   Bauturile foarte slabe, dozatoarele de bere dădeau mai mult spuma decat bere, tăria era cam nașpa la gust, de multe ori mergeam la un bar pe plaja lângă resort sa bem o cafea Ok sau o bere / cocktail.
   Foarte putine șezlonguri pentru capacitatea resortului. Imposibil sa găsești șezlonguri la piscina după ora 09:00, nu se ridica prosoapele, multe șezlonguri erau ocupate aiurea, nu venea nimeni niciodată, personalul se uita lung.
   Nu se pot folosi celelalte piscine ale resortului, nici restaurantele.
   Mare dezamagire și a la carte-ul, e tot un self service, erau mai frumoase mesele la restaurantul hotelului decat astea de la restaurantul italian care se afla la hotelul de 5*. Cea mai proasta experiența a la carte dintre toate hotelurile la care am fost.
   La unele topogane cu colac au undeva la 5-8 colace pentru tot resortul. Resortul are o capacitate de peste 1500 persoane. Personalul era indiferent când același copil nu lasa colacul și se dădea pana se plictisea.
   Orarul la Aqua park la fel era destul de scurt.
   Spectacolele de seara Ok, unele mai superficiale altele mai atractive.
   Animație - asta are loc mereu la resortul de 5*, degeaba îți zic ca ai animație la hoteluri, toate activitățile se intampla la piscina de la Palace unde ești instruit de la început ca nu ai voie. Deci ar trebui sa te duci când e o activitate și după aia sa pleci.
   Plaja - zona de plaja este la fel exclusiva pentru 5*. Pentru cei de la 4* poți utiliza zona Sunny Terace care e f aproape de plaja ( 30 sec ) unde îți cam rupi spatele in șezlonguri dar e f mișto ca are umbra naturală. Ai aproape un dozator ( unde nu a mers dozatorul de bere toată săptămâna ) , inghețată si sandwich-uri ok.
   Raport calitate preț îl consider ok, un 7.8.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa