Cererea dumneavoastra nu a putut fi procesata

  Cerere procesata cu success

   In nici un caz 5* cu UAI.

   Hotel vizitat de Jeka
   Hotel Palm Wings Ephesus Kusadasi
   Pret de la
   117 Euro / noapte
   Kusadasi, langa plaja
   Vezi tarife
   In nici un caz 5* cu UAI.Hotel Palm Wings Ephesus Kusadasi Apreciat cu 7/10

   Acest hotel cred că se încadrează la 4*.
   Pentru o clasificare de 5* cu UAI ai anumite pretenții, care, din păcate, acest hotel nu a reușit să le atingă. Pentru acest lucru îi dau nota 7.
   Curățenia în camere nu prea exista, cameristele veneau să facă curățenia fix când era ora de odihna (eu având doi copii cu mine) si oricum nu făceau curățenie la noi deoarece eram in camera....așa că vă dați seama ce curățenie am avut eu in camera. Cred că s-a făcut curățenie de 3 ori în 8 zile (asta în condițiile în care puneam semnul să se facă curățenie în fiecare dimineață la 7.50). Nu mai spun că făceau foarta multă gălăgie pe hol (nu va gândiți că din cauza aspiratorului.....nuuu... nu am auzit aspirator în toată perioada cat am stat acolo,....pur și simplu vorbeau și trânteau toate ușile). Într-o zi, în loc să ne schimbe prosoapele le-au pus înapoi pe cele vechi așezate frumos pe suporți, am observat că erau foarte sifonate și așa mi-am dat seama ce au făcut. De obicei alergam eu după ele că să îmi schimbe prosoapele.
   La masa te duceai sa îți iei mâncarea dar te serveau ei, am zis ok., nu am nici o problemă cu asta, insa felul în care te serveau era execrabil. Pur și simplu îți aruncau mâncarea în farfurie, stropind peste tot și murdărind toată farfuria pe toate părțile. Nu aveau personal suficient la masa iar din cauza asta stăteai la coada să îți iei mâncare. Pe chelnerul de la masa nu îl prindeai niciodată, așa că te duceai tu la bar să îți iei ceva de băut.....și iar stăteai la coadă.
   Mâncarea și nici băutura nu a fost de 5* UAI. Au mai spus și alții acest lucru in comentarii și sunt de acord cu ei.
   Daca nu va deranjează ceea ce am constatat/relatat mai sus va puteți duce la acest hotel dar măcar știți la ce sa vă așteptați.
   Din păcate, nu pot sa recomand acest hotel.

   Nu exista raspunsuri pentru acest comentariu

   Alte comentarii:

   Abonare newsletter

   © 1991 - 2024 JEKA TURISM
   Toate drepturile rezervate.
   Termeni si conditii

   Mastercard Mastercard Visa Visa